Waarom een nooddouche huren?

Douchen met het hele gezin bij de buren, vrienden of familie is niet altijd mogelijk en misschien ook niet altijd even prettig. Tijdens de badkamer verbouwing moet er vaak de vloer of het tegelwerk verwijderd worden. Dat is zwaar en vies werk. Juist dan wilt u na een lange werkdag even rustig thuis kunnen douchen.

Hieronder ziet u een video over de mogelijkheden bij u thuis

Lekker warm douchen tijdens de verbouwing met een mobiele nood douchecabine!

Een mobiele nooddouchecabine biedt in zo’n geval uitkomst. Onze mobiele douches zijn stevig, netjes afgewerkt en nemen een oppervlakte van iets meer dan 1 m2 in beslag. Hierdoor past een douche eenvoudige in de gang, in de keuken of zelfs in een hoek in de slaapkamer.

Zorgeloos douchen met een tijdelijke douchecabine

Wij leveren de douche, monteren de cabine en aan het einde van de huurperiode halen wij de nooddouche ook weer bij u op. U heeft er dus geen omkijken naar. En dit voor een duidelijk en transparant weektarief.

Alleen douchegel en shampoo moet u zelf regelen!

Onze stevige mobiele douchecabines zijn standaard voorzien van:

 1. Een  douchekop.
 2. Een Thermostatische kraan.
 3. Badjas & handdoek haak aan de buitenzijde.
 4. De douchecabine wordt altijd met nieuw gordijn opgeleverd.
 5. Bij de instap naar de douchecabine een bescherming op de vloer indien gewenst.
 6. Afvoerslangen van 5 meter met vuilwaterpomp.
 7. Aanvoerslangen van 10 meter met warmwatervoorziening.
 8. Stroomkabels van 10 meter met randaarde.

Wat heeft u nodig om een mobiele douchecabine te kunnen huren?

Bij het huren van een mobiele nood douchecabine moet u rekening houden met de aanwezigheid van de volgende faciliteiten:

water, afvoer, ruimte. 

 • Een koud en/of warmwatervoorziening: dit kan ook een wastafelkraan, keukenkraan of wasmachinekraan zijn.
 • Een waterafvoer: dit kan ook een wastafel/gootsteen, wasmachine of vloerputje zijn.
 • Een vloeroppervlakte van minimaal 100cmx100 cm en een hoogte van minimaal 210 cm om de tijdelijke douchecabine te plaatsen. De oppervlakte dient groter te zijn als er een vuilwaterpomp en warmwatervoorziening meegeleverd wordt dan is dit 110cmx130cm.

Stroom.

 • Een belaste stroomgroep van 230V/16A met een geaard stopcontact voor het gebruik van onze vuilwaterpomp.
 • Een onbelaste stroomgroep van 230V/16A met een geaard stopcontact voor het gebruik van onze warmwatervoorziening.

Gebruik van  de warmwatervoorziening (kosteloos)

Onze eigen warmwatervoorziening heeft u alleen nodig als u niet over een eigen warmwatervoorziening beschikt.  Als er wel een ketel of warmwaterleiding in de buurt onze douchecabine aanwezig is, is het aan te raden om een warmwaterkraan vooraf te laten monteren om te zorgen dat u de volle druk en tempratuur regeling heeft in uw tijdelijke douche voorziening. Onze warmwatervoorziening heeft namelijk een geringe waterdruk en wordt ingesteld op één aangename tempratuur. Maar genoeg om even lekker bij te komen na een lange dag.

Gebruik van de vuilwaterpomp (kosteloos)

Een vuilwaterpomp is alleen nodig als het afvalwater omhoog gepompt moet worden. De vuilwater pomp zorgt ervoor dat het afvalwater wordt weggepompt, zodat het water niet in de douchebak achterblijft tijdens en na het douchen.

Aansluiten op bestaande afvoer 

 1. In de keukenafvoer/wastafelafvoer.
 2. In de wasmachine afvoer: als de wasmachine afvoer ook gebruikt wordt door de wasmachine kunnen wij tegen een kleine meerprijs een y-stuk monteren zodat u niet steeds na elke douchebeurt de afvoerslangen hoeft te verwisselen.
 3. In de afvoerput/buitenput: het aansluiten wordt gerealiseerd door middel van een flexibele slang vanaf de douchecabine naar een bestaande afvoer. Mocht er geen afvoer zijn is er altijd nog wel een andere oplossing te bedenken om het afvalwater te lozen, wij denken graag met u mee.

Aansluiten op bestaande kraan 

 1. Op een bestaande keukenkraan/wastafelkraan: wij monteren kosteloos een y-stuk zodat u tijdens en na het douchen evengoed de keukenkraan kunt blijven gebruiken.
 2. Op een bestaande wasmachinekraan: die ook gebruikt wordt door de wasmachine kunnen wij tegen een kleine meerprijs een y-stuk monteren op de wasmachine kraan zodat u niet steeds na elke douchebeurt de aanvoerslangen hoeft te verwisselen.
 3. Twee wasmachine kranen met warm en koud water: dit heeft als voordeel dat u in de douchecabine de tempratuur tijdens het douchen zelf kunt verstellen.

Wij sluiten de douchecabine nooit aan op een vaste/dichte waterleiding, wel sluiten wij de douchecabine aan op een kraan. Dit doen wij vanwege veiligheidsoverwegingen omdat u na het douchen de kraan dicht kunt draaien. Zo heeft geen kans op lekkage, wel zo fijn!

Waarom een nooddouche huren?:

 • Bezorging & ophalen door ons eigen bezorg en montage team
 • Wij verzorgen de complete aansluiting
 • Stevige mobiele douchecabines
 • Goede service
 • Altijd een cabine op voorraad
 • Hygiëne is een pré
 • Snelle levering
 • U kunt gemakkelijk telefonisch & online reserveren

Wij bezorgen in heel Nederland in samenwerking met verschillende partners

Noord-Holland, Zuid – Holland , Utrecht , Flevoland , Friesland , Zeeland , Limburg , Groningen , Overijssel , Gelderland, Drenthe , en Noord – Brabant. U kunt overal en altijd een tijdelijke nooddouche laten plaatsen! Waarom elders een douche huren?

 

Bel direct:   072 – 57 43 092  of neem contact op. 

Wanneer u gebruik maakt van ons contactformulier of ons telefonisch contact, gaan wij ervan uit dat u instemt met onze privacyverklaring.

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoon nummer

Onderwerp

Uw bericht

* is verplicht.