Waarom een nooddouche huren?

Douchen met het hele gezin bij de buren, vrienden of familie is niet altijd mogelijk en misschien ook niet altijd even prettig. Tijdens de badkamer verbouwing moet er vaak de vloer of het tegelwerk verwijderd worden. Dat is zwaar en vies werk. Juist dan wilt u na een lange werkdag even rustig thuis kunnen douchen.

Hieronder ziet u een video over de mogelijkheden bij u thuis

Lekker warm douchen tijdens de verbouwing met een mobiele nood douchecabine!

Een mobiele nooddouchecabine biedt in zo’n geval uitkomst. Onze mobiele douches zijn stevig, netjes afgewerkt en nemen een oppervlakte van minder dan 1 m2 in beslag. Hierdoor past een douche eenvoudige in de gang, in de keuken of zelfs in een hoek in de slaapkamer.

Zorgeloos douchen met een tijdelijke douchecabine

Wij leveren de douche, monteren de cabine en aan het einde van de huurperiode halen wij de nooddouche ook weer bij u op. U heeft er dus geen omkijken naar. En dit voor een duidelijk en transparant weektarief.

Alleen douchegel en shampoo moet u zelf regelen!

Onze stevige mobiele douchecabines zijn standaard voorzien van:

 1. Een heerlijke grote douchekop, voorzien van drie standen voor economische douchen of voor juist lekker lang bijkomen.
 2. Een douchestang, zodat u de douchekop kunt ophangen en deze zelf in hoogte kunt verstellen.
 3. Een opbergruimte voor shampoo en douchegel.
 4. Een mengkraan

 

Wat heeft u nodig om een mobiele nood douchecabine te kunnen huren?

Bij het huren van een mobiele nood douchecabine moet u rekening houden met de aanwezigheid van de volgende faciliteiten:

 • Een koud en/of warmwatervoorziening
 • Een afvoer
 • Een vrije ruimte met een oppervlakte van minimaal 90 cm x 90 cm en een hoogte van minimaal 205 cm om de tijdelijke douchecabine te plaatsen.
 • Een stroomaansluiting van 230 V voor een afvoerpomp en eigen warmwatervoorziening.

 

Gebruik van een eigen warmwatervoorziening

Onze eigen warmwatervoorziening heeft u alleen nodig als u niet over een warmwatervoorziening beschikt.  Met onze mobiele warmwaterboilers kunnen 3 á 4 personen achter elkaar douchen. Met een opwarmtijd van minder dan 30 minuten. Dus tijd genoeg om jezelf om te kleden en je broer, zus of moeder te laten douchen. Onze warmwatervoorziening plaatsen wij alleen op de begaande grond, dit is i.v.m. het gewicht van de boiler. Als u toch een warmwatervoorziening op een etage wilt hebben staan, vraag ons dan om een warmwaterkraan te monteren.

 

Gebruik van een afvalwaterpomp

Een afvalwaterpomp is alleen nodig als het afval water omhoog gepompt moet worden. De afvalwater pomp zorgt ervoor dat het afvalwater wordt weggepompt, zodat het water niet in de douchebak achterblijft tijdens en na het douchen.

 

Aansluiten op afvoer 

Het aansluiten op een afvoer, wordt gerealiseerd door  middel van een flexibele buis vanaf de nooddouche naar de bestaande afvoer. Mocht er geen afvoer zijn, dan maken wij met PVC materiaal een gesloten afvoer systeem.

 

Aansluiten op bestaande kraan 

Op een bestaande waterkraan monteren wij een verloopstuk voor de watertoevoer naar de douchecabine. Het kan natuurlijk voorkomen dat er geen bestaande waterkraan in de desbetreffende ruimte aanwezig is. Dan vraagt u de aannemer om op de warm of koud waterleiding een kraan te monteren  voor een juiste en snelle afhandeling. Als u liever wilt dat wij een kraan voor u installeren, vraag het onze monteur.

Wat bedoelen wij met aansluiten op een bestaande kraan? Dit betekent dat wij de waterleiding van de nooddouche kunnen installeren op een keukenkraan, wastafelkraan of wasmachine kraan.

 

Waarom een nooddouche huren?:

 • Bezorging & ophalen door ons eigen bezorg en montage team
 • Wij verzorgen de complete aansluiting
 • Stevige mobiele douchecabines
 • Goede service
 • Altijd een cabine op voorraad
 • Hygiëne is een pré
 • Snelle levering
 • U kunt gemakkelijk telefonisch & online reserveren

 

Wij bezorgen in heel Nederland

Noord-Holland, Zuid – Holland , Utrecht , Flevoland , Friesland , Zeeland , Limburg , Groningen , Overijssel , Gelderland, Drenthe , en Noord – Brabant. U kunt overal en altijd een tijdelijke nooddouche laten plaatsen! Waarom elders een douche huren?

 

Bel direct:   072 – 57 43 092  of neem contact op. 

Wanneer u gebruik maakt van ons contactformulier of ons telefonisch contact, gaan wij ervan uit dat u instemt met onze privacyverklaring.

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoon nummer

Onderwerp

Uw bericht

* is verplicht.