Huur voor een duidelijke prijs een veilige nooddouche

 

Veilig     –     Transparant     –     Compleet

 

Onze All-in week prijzen

Pakket 1: Douchecabine voor 1 week Compleet*                    € 150,- inclusief 21% btw

Pakket 2: Douchecabine voor 2 a 3 weken Compleet*            € 250,- inclusief 21% btw

Na 3 weken rekenen wij € 7,50 per dag. Wilt u voor een langere periode een mobiele douchecabine huren, neem gerust contact met ons op dan maken wij een passende offerte.

 

De bovenstaande All-in week prijzen is inclusief:  gratis bezorgen en ophalen, de douche toevoer wordt op een koud en warmwaterkraan aangesloten. Het afvalwater wordt door middel van een afvoer slang naar een dichtstbijzijnde put geloosd. Is er geen afvoer aanwezig?, geen zorgen!  Wij nemen altijd een gratis afvalwaterpomp mee om het afvalwater af te pompen naar een nabijgelegen wasmachine afvoer, wastafel of rioolafvoer. 

Is er geen warm water aanwezig ? dan nemen wij kosteloos een eigen warmwatervoorziening mee. Deze eigen warmwatervoorziening sluiten wij aan op een koudwaterkraan, genoeg warm water om met 3 tot 4 personen achter elkaar te kunnen douchen. De douche kan in elk vertrek geplaatst worden en is demontabel dus op de begane grond ,verdieping of binnen/buitenshuis overal kan een nooddouche geplaatst worden.  

Bekijk de video om jezelf te overtuigen

 

Veilig een nooddouche huren

Het mag dan wel een tijdelijke douche zijn  maar het moet wel veilig!  Veiligheid is voor ons het belangrijkste punt, ten eerste worden al onze pompen en eigen warmwatervoorzieningen aangesloten op een geaard stopcontact. Daarbij sluiten wij bij elk elektronische component een aardlekschakelaar aan die de stroom uitschakelt  bij een verkeerde spanning.

De waterdichtheid van de tijdelijke douche is het tweede punt wat erg belangrijk is, de douchebakken zijn dubbel gestanst met een lekvrije ring die ervoor zorgt dat er geen spat water buiten de douche komt. Mocht u het fijner vinden om een douchecabine met deuren te huren, vraag het ons en wij houden er één voor u apart.

 

De nooddouche wordt altijd schoon geleverd met deuren of nieuw gordijn

Door ons eigen montage/bezorgteam wordt dit dagelijks voor u gerealiseerd. Wij leveren de douche proper, daarom verwachten wij dit ook van u als wij de douche weer op komen halen. Hygiëne is bij ons een pré.

 

Borg 

Bij levering brengen wij u een borg van €100,- in rekening. Deze kan per PIN of contant voldaan worden aan de monteur. Als aan het einde van de huurperiode de nooddouche weer netjes en onbeschadigd kan worden opgehaald, wordt de borg achteraf met het resterende huurbedrag verrekend.

 

Wij bezorgen  in heel Nederland

Noord-Holland, Zuid – Holland , Utrecht , Flevoland , Friesland , Zeeland , Limburg , Groningen , Gelderland Overijssel , Drenthe , en Noord – Brabant. Altijd en overal een nooddouche laten plaatsen.

 

Bel direct:   072 – 57 43 092  of neem contact op per mail.

Wanneer u gebruik maakt van ons contactformulier of ons telefonisch contact, gaan wij ervan uit dat u instemt met onze privacyverklaring.

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw

Contact formulier:

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoon nummer

Onderwerp

Uw bericht

* is verplicht.